Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Психологічний стан та психічне здоров’я під час військових дій є вкрай важливим.

Психологічний стан та психічне здоров’я під час військових дій є вкрай важливим.

Психологічний стан та психічне здоров’я під час військових дій є вкрай важливим. Багато людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й паніку. Тому питання надання психологічної підтримки є наразі вкрай актуальним.

11:27 16.05.2024

Департамент соціального захисту населення ХОВА інформує!

Департамент соціального захисту населення ХОВА інформує!

На виконання листа Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації від 08.05.2024 №01-22/05/01/4283, за дорученням Харківської обласної військової адміністрації до листа Міністерства соціальної політики України від 24.04.2024 № 9989/0/2-24/58 щодо виконання Плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.04.2023 № 372-р, наказом Міністерства соціальної політики України від 16.03.2024 № 99-Н «Про деякі питання доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення» затверджено Методичні рекомендації щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення (далі – Методичні рекомендації). З метою виконання в повному обсязі пункту 36.3 Плану заходів, яким передбачено проведення моніторингу доступності для маломобільних груп населення, зокрема осіб з інвалідністю, інформації та публічних послуг пропонуємо Вам ознайомитися з Методичними рекомендаціями та Рекомендаціями щодо викладення інформації суб’єктами владних повноважень у форматах, що забезпечують доступність її сприйняття, схвалені розпорядженням Кабінету міністрів України від 17.11.2023 №  1046-р, для відповідної роботи. Національна соціальна сервісна служба України розробила анкети для проведення онлайн-опитування стосовно доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення. Анкети розміщено за посиланням:  https://nssu.gov.ua/socialni-poslugi/dostupnist-publichnykh-posluh?v=6639d015bf228. Інформаційні матеріали: Наказ №99-Н, Рекомендації

08:42 15.05.2024

Державна служба України з питань праці оголошує старт онлайн конкурсів, які об'єднує творчість, інновації та створення безпечного робочого середовища.

Державна служба України з питань праці оголошує старт онлайн конкурсів, які об'єднує творчість, інновації та створення безпечного робочого середовища.

УВАГА, КОНКУРС З нагоди Дня охорони праці, який відбувся 28 квітня 2024 року, Державна служба України з питань праці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, оголошує про старт онлайн конкурсів, які об’єднує творчість, інновації та створення безпечного робочого середовища. Північно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці запрошує долучитися до поширення на офіційних веб-сайтах територіальних органів та сторінках у соціальних мережах наступної інформації щодо проведення таких онлайн конкурсів: 1. «Мистецтво, що рятує життя» До участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на тему охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт. Участь у конкурсі можуть брати всі бажаючі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання. 2. «Рейтинг спеціалістів з охорони праці» Даний проект розпочато Держпраці спільно з Цифровим видавництвом Експертус. На платформі ratingop.expertus.com.ua спеціалісти з охорони праці мають унікальну можливість випробувати себе, а також увійти до десятки найкращих фахівців України. Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі фахівці з охорони праці, які безпосередньо реалізують функції щодо створення безпечних і здорових умов праці. 3. «Ефективні програми психосоціальної підтримки на роботі та їх реалізація» Участь у конкурсі беруть юридичні та фізичні особи – підприємці всіх видів діяльності та форм власності з території всієї України, які дбають про ментальне здоров’я своїх працівників та запровадили або запроваджують психосоціальну підтримку працівників на робочому місці. 4. «Інновації та цифрові рішення для безпеки на роботі» Участь у конкурсі можуть брати юридичні та фізичні особи – підприємці усіх видів діяльності та форм власності, які використовують найману працю та запровадили інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі в системі управління охорони праці на підприємстві. Детальна інформація щодо реєстрації та участі у конкурсах розміщена на порталі - https://theartofsafety.dsp.gov.ua/ Не втрачайте шанс стати частиною змін та зробити свій вклад у безпечніше та здоровіше майбутнє робочих місць.

14:53 13.05.2024

До УВАГИ власників водойм, членів рибальських товариств та любителів риболовлі!

До УВАГИ власників водойм, членів рибальських товариств та любителів риболовлі!

З метою недопущення нещасних випадків серед населення громади, з настанням рибальського сезону, виходячи з практики минулих років, вважаємо за необхідне нагадати Вам, що в межах охоронних зон повітряних ліній (ПЛ) 35-110 кВ, які розташовані поблизу водоймищ (річок, ставків та озер) або перетинають їх, категорично заборяняється ловля риби.

10:03 13.05.2024

До уваги! Опитування стосовно доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

До уваги! Опитування стосовно доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

До уваги! Опитування стосовно доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення На виконання заходів з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні та з метою проведення моніторингу доступності для маломобільних груп населення, зокрема осіб з інвалідністю, інформації та публічних послуг, розміщуємо анкету, для опитування стосовно доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення.

09:56 13.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь