Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Новини у сфері культури, молоді та спорту

До Всеукраїнського Дня бібліотек

    30 вересня, у світле свято віри,Надії,Любові та матері їх Софії, вся Україна святкує Всеукраїнський День бібліотек. Не зосталася осторонь цього чудового свята  і наша громада. Напередодні , 16 вересня, для бібліотечних працівників громади було організовано краєзнавчо-народознавчу поїздку до Музею гончарства в Опішні та Свято-Воздвиженського Полтавського монастиря.      Автобусна екскурсію подарувала бібліотекарям  відчуття єдиної родини, любові до рідного краю та витоків народно-ужиткового мистецтва. А відвідування святих стін монастиря нагадало про високі витоки духовності нашої гуманної, старовинної та вічної професії берегинь мудрості - бібліотекарів.  

13:28:06 01.10.2021

Шахматний турнір до Дня селища Буди!

5 сентября в пос. Буды состоялся шахматный турнир среди школьников, посвященный дню поселка и Дню физкультурника. В турнире приняли участие 14 шахматистов. Борьба проходила в острой и упорной борьбе. 1 место занял ученик 7 класса Бондаренко Виктор, а среди девочек 1 место заняла ученица 6 класса Гавриш Виктория. Победители награждены грамотами и медалями. Организовал и провел шахматный турнир тренер по шахматам Ткаченко Е.А.

13:56:09 07.09.2021

Спортивні змагання до Дня Незалежності України

На День Незалежності України на стадіоне в смт Буди відбувся футбольний турнір з участю 5 команд: із м. Південне, смт Буди та сел. Сосонівка.   В дитячий  групі до 10 років перемогу  здобула команда із смт Буди. В юнацькій групі перемогу здобула футбольна команда  із м. Південного. Переможці спортивного турніру та кращі гравці нагороджені кубками та грамотами.  Всіх учасників футбольних змагань почастували кашею та морозивом.   Спорт  це здоров’я  та краса!  

12:39:51 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь