Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Звіт за 1-ше півріччя 2024 року поліцейського офіцера громади Південної міської територіальної громади

Дата: 15.07.2024 14:05
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

Звіт за 1-ше півріччя 2024 року поліцейського офіцера громади Південної міської територіальної громади

До складу Південної міської територіальної громади входять 5 населених пунктів, а саме: м. Південне – центр громади, смт Буди, с-ще Першотравневе, с. Бідряги, с. Бистре. Чисельність населення складає 12917 мешканців. Загальна кількість ВПО 8245 осіб. Дану територію обслуговує поліцейський офіцер громади  капітан поліції Пешков Володимир Вікторович.

Протягом 1-го півріччя 2024 року було 89 звернень. На території громади проживає та значиться 5 раніше судимих осіб.  Кількість кривдників, які перебувають на обліку – 27, за якими постійно здійснюється перевірка за місцем проживання. Крім цього до перевірки залучається Служба у справах дітей, працівники територіального центру надання соціальних послуг.

Здійснюється перевірка ВПО, які проживають на території громади. Разом з представниками ТЦК проводяться заходи, щодо оповіщення військовозобовязаних. Спільно з представниками соціальних служб та волонтерами було доставлено гуманітарну  допомогу сімям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

На території громади були виявлені набої до автоматичної вогнепальної зброї , які у подальшому були вилучені працівниками поліції.

За результатами перевірки обєктів господарської діяльності до бюджету громади надійшло 41 тис. грн.

У сфері громадської безпеки та безпеки дорожнього руху поліцейським офіцером громади було складено протоколи про  адміністративні правопорушення:

- ст. 154 КУпАП Порушення правил  тримання собак і котів -1;

- ст. 173 КУпАП Дрібне хуліганство – 2;

- ст. 173-2 КУпАП Вчинення домашнього насильства – 7;

- ст. 175-1 КУпАП Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях – 6;

- ст. 178 КУпАП Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному  вигляді – 6;

- ст. 183 КУпАП Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб -2;

- ст. 184 КУпАП Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей -5;

- ст. 185 КУпАП Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з ОГП і державного кордону військовослужбовця – 1;

- ст. 122 КУпАП Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху – 3;

- ст. 126 КУпАП Керування транспортними засобами особою, яка не має відповідних документів на право керування такими ТЗ або пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обменення у праві керування ТЗ -1;

- ст. 127 КУпАП Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин -1.

За сприянням поліцейського офіцера громади було розкрито 11 кримінальних правопорушення та 17 справ знаходяться у провадженні.

Разом з представниками Служби у справах дітей  проведено 27 профілактичних заходів по запобіганню бездоглядності, безпритульності, злочинності серед дітей.

 

ПОГ СВГ ВП ХРУП №1 ГУНП

у Харківській області

капітан поліції                                                                            В.В.ПЕШКОВ         

 ПРЕЗЕНТАЦІЯ:           https://rada.info/upload/users_files/04058700/2ec59b7415b725f574b442b39144e0a2.pptx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь