Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

В якій формі можна отримати Довідку про відсутністьзаборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено наконтролюючі органи?

Дата: 24.06.2024 09:35
Кількість переглядів: 31

В якій формі можна отримати Довідку про відсутністьзаборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено наконтролюючі органи?

Головне управління ДПС у Харківській областіінформує, що Довідка про відсутністьзаборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено наконтролюючі органи (далі – Довідка) формується згідно з додатком 1 до Порядкунадання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль засправлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерствафінансів України від 03.09.2018 № 733 може надаватись платникуза його вибором або у паперовій, або в електронній формі. Форму отриманняДовідки платник зазначає у Заяві.

 

Довідку у паперовійформі платник (його законний чи уповноважений представник) отримуєбезпосередньо в контролюючому органі, до якого було подано Заяву.

Довідку в електронній формі платник отримує уприватній частині Електронного кабінету з дотриманням вимог Законів України«Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електроннідовірчі послуги».

 

Дякуємо за співпрацю!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь