Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Південний ліцей та Будянський ліцей отримали цифрові інструменти навчання від ГО "Українська посмішка".

Дата: 19.04.2024 09:41
Кількість переглядів: 139


Фото без опису

Доступ до освіти – фундаментальне право кожної дитини. Війна призвела до закриття шкіл, що своєю чергою ускладнило дітям доступ до їхнього основного права – права на освіту.

Враховуючи те, що навчання в школах громади відбувається дистанційно, а для опанування нових знань необхідна відповідна техніка, з метою забезпечення надолуження знань та продовження навчання здобувачів початкової освіти з основних предметів української грамотності та соціального та емоційного навчання (SEL) через доступ до навчальних матеріалів і цифрових інструментів навчання, 17 квітня 2024 року заклади освіти громади: Південний ліцей та Будянський ліцей, отримали цифрові інструменти (планшети, аксесуари для планшетних ПК, маршрутизатори Wi-Fi, SIM-карти для забезпечення підключення до Інтернету).

Учні, батьки та вчителі громади висловлюють щирі слова подяки Громадській організації «Українська посмішка» за надану можливість робити впевнені кроки на шляху до якісної освіти. З цього часу навчання наймолодших школярів громади стане доступним та комфортним. Тримаємо освітній фронт разом!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь