Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

У Харкові сьогодні, 11 лютого, оголошено День жалоби за загиблими під час нічної атаки "шахедів" по Немишлянському району міста в ніч проти 10 лютого.

Дата: 11.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 64

У Харкові сьогодні, 11 лютого, оголошено День жалоби за загиблими під час нічної атаки "шахедів" по Немишлянському району міста в ніч проти 10 лютого.

У ніч проти 10 лютого в результаті атаки "шахедів" по нафтобазі в Харкові виникла масштабна пожежа. У вогні згоріли живцем 7 людей, троє з яких - діти. Ліквідація наслідків ударів по Немишлянському району Харкова триває, повідомляє Час Пік.

У Харкові 11 лютого оголошено День жалоби за загиблими. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, у медичних закладах області перебувають двоє поранених: стан 61-річної жінки та 45-річного чоловіка стабільний, загрози життю немає.

За інформацією мера Харкова Ігоря Терехова, поранення отримали троє людей - дві жінки та чоловік. Чоловік отримав опіки 50% тіла, лікарі роблять все можливе, щоб врятувати його життя.

Як повідомив Терехов в ефірі національного телемарафону, внаслідок атаки "шахедів" згоріла майже вся вулиця із житловими будинками. Вогонь знищив 15 будинків після того, як із пошкодженої нафтобази витекло пальне.

11 лютого у Харкові оголошено Днем жалоби. Як зазначили у міськраді, відповідне рішення ухвалено "з метою вшанування пам'яті загиблих під час удару по об'єктах цивільної інфраструктури міста Харкова 9 лютого 2024 року".

"На знак скорботи за загиблими на будинках та спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій у неділю буде приспущено державний прапор України з чорною стрічкою. Також буде заборонена розважальна музика на ринках, у торгових закладах, об’єктах громадського харчування тощо", – йдеться у розпорядженні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь