Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

20 листопада – Всесвітній день дитини!

Дата: 20.11.2023 11:20
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

 

20 листопада – Всесвітній день дитини!

1954 року Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування цієї дати як дня світового братства та взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей у всьому світі. Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея ухвалила Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини.

20 листопада– це особливий день, який присвячений дітям. У цей день ми віддаємо шану їхньому щастю, радості та невимушеності. Ми згадуємо про те, що діти – це майбутнє нашого світу, і що ми повинні зробити все можливе, щоб вони росли в мирі, любові та достатку.

З Всесвітнім Днем Дитини! Нехай завжди пишно та яскраво цвітуть наші квіти життя, наші діти. Щиро і від усього серця бажаємо кожній дитині на Землі люблячої родини, затишного будинку, де завжди раді, щасливого дитинства і світлого майбутнього, в якому він зможе зайняти місце, гідне його.

Колектив Південної міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь