Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Переведення годинника на зимовий час

Дата: 26.10.2023 11:50
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Щороку перехід на зимовий час відбувається в останню неділі жовтня о 4-й годині ранку. Так, у 2023 році вночі 29 жовтня потрібно перевести стрілки годинника на одну годину назад.

Сучасні гаджети можуть автоматично перейти на зимовий час, але механічні годинники потрібно вручну перевести на одну годину назад.

За словами медиків, перехід на зимовий час наш організм переносить краще ніж на літній. Але все ж таки для нього це певний стрес, а отже, до переведення стрілок годинника краще готується заздалегідь.

  • За кілька днів до переведення стрілок годинника краще почати лягати спати раніше, хоча б на 15-20 хвилин. Це допоможе організму адаптуватися до нових умов.
  • Не можна перевтомлюватись. Краще відмовитись від надмірних фізичних навантажень, не затримуватись на роботі. По можливості необхідно дати організму відпочити.
  • Необхідно постаратися менше нервувати, якщо це можливо. Можна слухати розслаблюючу музику, пити трав'яні чаї і так далі.
  • Під час підготовки до переходу на зимовий час особливо важливо дотримуватися правильного харчування. Краще відмовитися від алкоголю, вживання жирної їжі, пити більше води, їсти овочі та фрукти.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь