Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Перевірки власників житла, що розмістили ВПО та отримують компенсацію на комунальні послуги за проживання внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 20.10.2023 08:44
Кількість переглядів: 139

Перевірки власників житла, що розмістили ВПО та отримують компенсацію на комунальні послуги за проживання внутрішньо переміщених осіб!

https://rada.info/upload/users_files/04396727/545569f5ff3428d2fd9d8fff4c4eb8c8.jpg

Південна міською  радою розпочато перевірки факту проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб відповідно до адрес реєстрації в громаді, на виконання вимог пункту 8 Порядку компенсації витрат на тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 (зі змінами).

Перевірки будуть проводитись щомісяця, тому просимо власників житла вчасно повідомляти міську раду, а саме відділ з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг, про виїзд внутрішньо переміщених осіб з місць реєстрації.

Внутрішньо переміщених осіб також просимо відповідально ставитись до необхідності зняття з обліку в разі зміни місця реєстрації або виїзду з громади. Заяву про зняття з обліку подає внутрішньо переміщена особа самостійно через мобільний додаток «Дія» або через безпосереднє звернення до відділу соціального захисту населення міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь