Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Секретар Південної міської ради Біліченко Всеволод взяв участь у конференції the World For Ukraine Summit «Шлях до свободи та відновлення". у м. Жешуві (Польша).

Дата: 20.10.2023 08:41
Кількість переглядів: 84

 

 

Фото без опису

Секретар Південної міської ради Біліченко Всеволод взяв участь у конференції the World For Ukraine Summit «Шлях до свободи та відновлення". у м. Жешуві (Польша).

Інформативний діалог на базі набутого досвіду іноземних партнерів щодо інтеграції громадянського суспільства та  бізнеса у процеси розвитку та відновлення громад в Україні. Дискусії відбувались і на теми правосуддя, системи охорони здоров’я, протидії дезінформації, надання гуманітарної допомоги. Пошуки міжнародних партнерів та співробітництво з міжнародними побратимами відкриває нові можливості для громад та реалізації проєктів, тому Південна міська громада активно працюємо з налагодження міжнародного міжмуніципального партнерства, вивчає можливості та підходи щодо пошуку партнерств для відновлення та розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь