Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

З 01.10.2023 року  приступив до своїх службових обов’язків поліцейський офіцер  Південної міської територіальної громади

Дата: 10.10.2023 14:40
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

З 01.10.2023 року  приступив до своїх службових обов’язків поліцейський офіцер  Південної міської територіальної громади старший  лейтенант поліції Володимир Вікторович ПЕШКОВ (тел. 0989885360)

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. 

  • «Я пройшов відповідне навчання, відбір та наразі призначений поліцейським офіцером Південної міської територіальної громади. Автомобіль, який я отримав у своє службове розпорядження, допоможе мені належним чином здійснювати  патрулювання територій громади, оперативніше реагувати на виклики і повідомлення містян та ефективніше боротися із правопорушеннями» – прокоментував Володимир ПЕШКОВ.

Зичимо нашому поліцейському офіцеру громади сили, виваженості, взаєморозуміння та витримки та під час виконання службових обов’язків!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь