Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Увага! Важлива інформація для сімей поранених, загиблих і зниклих безвісті осіб, та потрапивших у полон, які брали участь в АТО,ООС та захисті Батьківщини від збройної агресії росії проти України.

Дата: 22.09.2023 16:46
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

 

Південною міською радою затверджена Програм соціальної підтримки сімей загиблих військовослужбовців, поранених і зниклих безвісти осіб, та потрапивших у полоні, які брали участь в АТО, ООС та захисті Батьківщини від збройної агресії Російської Федерації проти України на 2023-2024 роки.

Програма розроблена в умовах проведення в Україні антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил (далі АТО, ООС) здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації (далі-рф). Для забезпечення соціальних прав осіб, які потребують соціальної допомоги, але не отримують належного фінансового забезпечення з державних програм, виникає необхідність надання додаткової матеріальної, соціальної, психологічної підтримки учасникам АТО, ООС і військовослужбовцям, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії рф проти України та членам їх сімей, сім’ям загиблих (померлих) і зниклих безвісти осіб під час вказаних операцій і конфліктів, потрапивши у полон, а також працівників цивільного захисту, які брали участь у ліквідації наслідків військових дій. Програма покликана сприяти вирішенню соціально-побутових проблем, надання додаткових пільг та гарантій громадянам, які найбільше того потребують.

Пільга надається сім’ям, що проживають та мають реєстрацію на території Південної міської територіальної громади.


https://rada.info/upload/users_files/04058700/6712c00f2c679220ae02ccfe0eac72ec.doc

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь