Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Дата: 14.09.2023 16:49
Кількість переглядів: 58

 

Фото без опису

Перший заступник начальника Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов разом з головами місцевих рад, начальниками військових адміністрацій населених пунктів Харківського району взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

👉На порядку денному сьогодні основні і найважливіші питання — це безпека громадян, розмінування територій, відновлення пошкоджених об’єктів, забезпечення навчального процесу, робота бізнесу.

У рамках нового формату комунікації між центральною та місцевою владами до дискусії долучилися не лише посадові особи громад Харківського району, а й пересічні жителі. До обговорення з різних локацій доєдналися з питаннями, що стосувалися розмінування деокупованих територій, наповнення місцевих бюджетів в умовах війни, надання доступу жителям до адміністративних послуг, відновлення будинків, ремонту доріг місцевого значення для доступного проїзду автотранспорту, щодо оптимізації роботи з облаштування споруд цивільного захисту.

💠Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України є потужною платформою для взаємодії органів державної влади, місцевого та регіонального рівня, де відкрито та прозоро обговорюються та вирішуються проблеми громад, пов'язані з російською військовою агресією.

Конгрес місцевих та регіональних влад


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь