Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

На Харківщині 17 переселенців отримали мікрогранти на створення або розвиток власного бізнесу

Дата: 14.09.2023 14:04
Кількість переглядів: 201

Фото без опису

На Харківщині 17 переселенців отримали мікрогранти на створення або розвиток власного бізнесу

За п’ять останніх місяці 17 внутрішньо переміщених осіб отримали позитивні рішення щодо отримання мікрогранту в рамках урядової програми «єРобота: Власна справа». Це майже 4 млн грн. Про це повідомив директор Харківського обласного центру зайнятості Олександр Котуков.

У Харкові кошти мікрогрантів спрямовані на відкриття дитячого садочку, магазину, кав’ярні, салону краси, пральні, СТО, виробництво постільної білизни. У Харківському районі – на відкриття дитячого центру та у Богодухівському районі – на відкриття власної міні-ферми.

Загалом підприємці створять 30 робочих місць.

«Кожна людина може себе реалізувати, де б не жила. Відкриття власного бізнесу сприятиме відновленню економіки Харківщини», - наголошує Котуков.

Нагадаємо, у Харківській області урядова програма «єРобота» діє з 1 квітня 2023 року.

У межах проєкту «єРобота» внутрішньо переміщені особи можуть скористатись програмами Власна справа та Гранти для ветеранів. Головна умова отримання грантів – створення нових робочих місць.

Додаткову інформацію щодо отримання мікрогрантів можна отримати у фахівців Харківського обласного центру зайнятості за тел.: 063 824 80 53.

З питань працевлаштування ВПО звертатись у телеграм: https://t.me/KharkivOCZ або на «гарячу лінію» Харківської обласної служби зайнятості, яка працює з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 17:00 за телефонами: 096 055 48 69, 099 020 87 21, 063 847 83 67, 067 728 97 45, 097 970 40 68.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь