Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

День Незалежності України –  свято, яке гуртує та зміцнює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення та майбутнє.

Дата: 24.08.2023 17:45
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

 День Незалежності України –  свято, яке гуртує та зміцнює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення та майбутнє.

Цьогорічне відзначення Незалежності України  проходить вже другий рік поспіль в умовах війни і ми як ніколи усвідомлюємо значення цього свята.

« Я  єсть народ, якого Правди  сила

    Ніким звойована ще не була.

   Яка біда, яка чума косила!-

    а сила знову розцвіла»

- за таким  гаслом П.Тичини відбулося урочисте зібрання представників установ, організацій та депутатів  Південної міської громади з нагоди Дня Незалежності України.

На заході з привітанням та побажанням Перемоги, миру, словами вдячності Збройним силам України виступив заступник міського голови з гуманітарних питань Олександр Рябоконь. Тезою поезіі Павла Тичини звернулася до присутніх директорка Південноміського ліцею  Валентина Скасків. Вітання від депутатів Південної ради оголосила депутат Олена Бурлакова. В ході заходу було оголошено хвилину мовчання по загиблим захисникам України, що пали у боротьбі за Незалежність нашої Батьківщини. Працівники клубного закладу смт. Буди подарували присутнім святкові творчі привітання: тематичну поетична композицію, що поєднувала музичні номери чудово виконала ведуча заходу  Ірина Копитова, пролунали пісні про Україну у виконані  Анастасії Богоровської, Олени Сенчук. Теплими оплесками зустріли присутні дитячий вокальний дует у складі Каміли Кладнічкіної та Артема Ворожбіта та пісню у їх виконання « Хай буде воля!».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь