Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

День Незалежності України –  свято, яке гуртує та зміцнює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення та майбутнє.

Дата: 24.08.2023 17:45
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

 День Незалежності України –  свято, яке гуртує та зміцнює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення та майбутнє.

Цьогорічне відзначення Незалежності України  проходить вже другий рік поспіль в умовах війни і ми як ніколи усвідомлюємо значення цього свята.

« Я  єсть народ, якого Правди  сила

    Ніким звойована ще не була.

   Яка біда, яка чума косила!-

    а сила знову розцвіла»

- за таким  гаслом П.Тичини відбулося урочисте зібрання представників установ, організацій та депутатів  Південної міської громади з нагоди Дня Незалежності України.

На заході з привітанням та побажанням Перемоги, миру, словами вдячності Збройним силам України виступив заступник міського голови з гуманітарних питань Олександр Рябоконь. Тезою поезіі Павла Тичини звернулася до присутніх директорка Південноміського ліцею  Валентина Скасків. Вітання від депутатів Південної ради оголосила депутат Олена Бурлакова. В ході заходу було оголошено хвилину мовчання по загиблим захисникам України, що пали у боротьбі за Незалежність нашої Батьківщини. Працівники клубного закладу смт. Буди подарували присутнім святкові творчі привітання: тематичну поетична композицію, що поєднувала музичні номери чудово виконала ведуча заходу  Ірина Копитова, пролунали пісні про Україну у виконані  Анастасії Богоровської, Олени Сенчук. Теплими оплесками зустріли присутні дитячий вокальний дует у складі Каміли Кладнічкіної та Артема Ворожбіта та пісню у їх виконання « Хай буде воля!».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь