Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Привітання з Днем міста Південне від секретаря Південної міської ради та колективу Південної міської ради

Дата: 26.08.2023 18:52
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Місту Південне – 117 років🎊

Це особливий день, бо день народження рідного міста - це свято єднання. Воно об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, парки і храм, його героїчне минуле і сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, розбудовував, збагачував та примножував  традиції. День міста – це свято єднання, свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні.

Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з  щоденної праці, знань і талантів наших мешканців! Велика вдячність всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати та розвивати громаду.  Віримо у вашу активну громадянську позицію і впевнені, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

Зараз ми живемо у складний час випробування для нашої країни, і нам так важливо бути згуртованою, єдиною громадою, вміти чути один одного, підтримувати та досягати бажаної мети. Цінуємо активну громадянську позицію наших мешканців,  і впевнені, що разом ми подолаємо всі негаразди. Вже другий рік поспіль через повномасштабне вторгнення ми не святкуємо День міста. Проте, сьогодні ми щиро дякуємо  нашим мужнім захисникам і захисницям за кожен новий день, за можливість жити у місті де майорить синьо-жовтий стяг🇺🇦

Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстоював свободу рідного краю і цілої країни, молимось за наших Героїв і Героїнь, які боронять наші землі від російського агресора, підтримуємо кожного, хто невпинно наближає нашу Перемогу своєю працею в тилу.

Від щирого серця вітаємо всіх з Днем міста і бажаємо нашої  Перемоги, повернення додому усіх захисників і захисниць, мирного неба над головами, благополуччя, міцного здоров’я та невичерпної енергії для добрих справ. Щоб цей куточок планети був місцем для щасливих зустрічей і радісних подій, щоб наше місто завжди процвітало і кожному жителю дарувало добру надію на виконання заповітної мрії. Бережімо свій дім, свою маленьку Батьківщину💙💛

З повагою,

Секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко та колектив Південної міської ради

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь