Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Південне

Дата: 01.06.2023 16:23
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Південне

 

Нормативна основа проведення конкурсу:

- Закон України «Про відходи»;

- Порядок проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів (далі - Порядок), що затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів». Відповідно до п. 8 Порядку організатор конкурсу публікує у засобах масової інформації інформацію, що викладена у пунктах 1-4, 7-9, 13, а також про способи і місце отримання конкурсної документації. 

 

 Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

  • Виконком Південної міської ради Харківської області
  • 62461, Харківська обл., Харківський р-н, м, вулиця Гагаріна, буд. 82.

 

Підстава для проведення конкурсу

  • Рішення виконкому Південної міської ради №113 від 18.10.2022 р. 

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитись з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів

  • Місце проведення конкурсу: м. Південне, вул.Гагаріна,82, актова зала
  • Дата проведення конкурсу: 02.07.2023 року
  • Час проведення конкурсу: о 10-00 годині
  • Контактна особа: Переверзєв Артем Олександрович, в.о. начальника відділу житлово комунального господарства
  • Засоби зв’язку: телефон - 057-746-63-96; e-mail – [email protected]

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

-  наявність матеріально-технічної бази;

- вартість надання послуг;

- досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів;

- наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

 

Перелік критеріїв відповідності конкурсних пропозицій цим кваліфікаційним вимогам визначено у  конкурсній документації. 

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з побутовими відходами: розміри та межі певної території та перелік розміщених у зазначених межах об’єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об’єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження

 

  • Послуги з поводження з побутовими відходами повинні надаватися на території м.Південне.

Площа міста Південне становить 747,8 гектара.

Середня відстань від об’єктів утворення побутових відходів до об’єктів поводження з побутовими відходами становить 40 км стосовно твердих побутових відходів, великогабаритних відходів та ремонтних відходів (відстань до Роганського полігону).

Перелік розміщених у межах міста Південне  об’єктів утворення побутових відходів та їх місцезнаходження визначені відповідно до п. 8 цієї Конкурсної документації.

 

Характеристика об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення

 

  • Загальна кількість багатоквартирних будинків у місті Південне – 13 будинків, приблизна кількість осіб, що постійно проживають у таких будинках складає 435 осіб. У додатку до Конкурсної документації наведений перелік багатоквартирних будинків міста Південне із зазначенням адреси знаходження такого багатоквартирного будинку, кількості квартир та кількості осіб, які проживають у будинку; Централізоване водопостачання наявне, централізоване водовідведення, централізоване опалення – відсутнє, будинки газифіковані.

 

  • Загальна кількість одно та двоквартирних будинків у місті Південне – 2425 будинків, приблизна кількість осіб, що постійно проживають у таких будинках складає 7711 осіб. Характеристика під’їзних шляхів до одно та двоквартирних житлових будинків – під’їзні шляхи є задовільними, в окремих випадках добрими. У додатку  до Конкурсної документації наведений перелік одноквартирних та двоквартирних житлових будинків; Централізоване водопостачання, централізоване  водовідведення відсутнє, централізоване опалення – відсутнє, будинки газифіковані.

 

  • У додатку  до Конкурсної документації наведений перелік місць зберігання відходів (контейнери та/або відповідні майданчики) із зазначенням їх місцезнаходження у місті Південне.( також зазначено об’єм контейнерів). Всі контейнери перебувають у власності стороннього підприємства та не є комунальною власністю. Місця зберігання побутових відходів є місцями зберігання твердих побутових відходів;

 

  • Відомості про власників або наймачів, користувачів, у тому числі орендарів джерел утворення побутових відходів – із зазначеною інформацією можна ознайомитися у відкритому державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, Державному реєстрі іпотек, єдиному державному реєстрі заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна;
  • У додатку до Конкурсної документації визначається перелік підприємств, установ та організацій міста, а також їх місцезнаходження.

-площа зелених насаджень на території підприємства, установи та організації-інформація відсутня;

Характеристика, включаючи потужність та місцезнаходження об’єктів поводження з побутовими відходами

  • Об’єкт поводження з твердими побутовими відходами, великогабаритними відходами та ремонтними відходами – Роганський  полігон. Місцезнаходження: Харківська область, Харківський район, сел.Рогань

 

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій

  • Конкурсна  пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії (за адресою: м. Південне, вул.Гагаріна,82) у конверті, який у місцях склеювання повинен бути скріплений печаткою та підписом Учасника (за наявності), при відсутності печатки - тільки підписом.
  • На конверті повинно бути зазначено:

-       повне найменування  і місцезнаходження (адреса) Організатора конкурсу;

-       повне найменування  і місцезнаходження (адреса) Учасника;

-       перелік послуг на який подається пропозиція.

  • Кінцевий строк подання конкурсної   пропозиції   -31.06.2023 року   (до 15.00 год.)
  • Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною  комісією  у журналі обліку.

Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом фіксування на пропозиції учасника конкурсу дати і часу отримання  конкурсної  пропозиції  та  порядкового номеру реєстрації пропозиції.

 

Способи і місце отримання конкурсної документації

  • Конкурсна документація надається особам, які звернулися до організатора конкурсу із заявкою про намір взяти участь у конкурсі. Форма заявки є довільною. При цьому заявка повинна містити в обов’язковому порядку: дату та номер заявки; безпосередньо повідомлення про намір взяти участь у конкурсі; найменування особи, що планує взяти участь у конкурсі; найменування організатора конкурсу; назву конкурсу, в якому особа планує взяти участь; код ЄДРПОУ особи або інший аналогічний документ, що дозволить ідентифікувати запитувача документації у відповідному реєстрі; повідомлення про те, яким способом має намір отримати особа відповідну конкурсну документацію: засобами електронної пошти, особисто чи засобами Укрпошти.
  • У випадку, якщо конкурсна документація планується бути отриманою засобами електронної пошти чи засобами Укрпошти, особа повинна вказати відповідну електронну чи поштову адресу.
  • У випадку, якщо особа планує отримати документацію особисто, тоді є необхідність у зазначені відповідного засобу зв’язку для повідомлення особі про дату та час отримання конкурсної документації. У випадку якщо особа не з’явиться у зазначений час та дату, конкурсна документація направляється у строки, що передбачені вимогами діючого законодавства на адресу особи, що забажала взяти участь у конкурсі, яка вказана в ЄДРПОУ.
  • Конкурсна документація надається у строки, що передбачені вимогами діючого законодавства.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь