Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Вітаємо Вас з одним з найпрекрасніших весняних свят – Днем матері!

Дата: 14.05.2023 15:05
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

 

 

 

Дорогі матері! Любі мешканки нашої громади!

Вітаємо Вас з одним з найпрекрасніших весняних свят – Днем матері!

Мама – це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Мама... Це – найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває – про все знає.

Сьогодні, материнське серце болить за усіх, хто боронить наш край від зазіхань підступного ворога. Земний уклін усім матерям, чиї сини і доньки захищають нашу рідну землю. Самовідданість, героїзм і мужність ваших дітей ‒ це насамперед Ваша заслуга.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

І не важливо скільки нам років – 10, 25 чи 50, не важливо де ми – поруч біля матері, чи за сотні, а то й тисячі кілометрів від рідного порогу, байдуже, чи ми досягли надзвичайних висот, чи залишилися простими трудівниками – материнська любов не знає відстаней та не вміє розчаровуватися.

Тож дорогі матері, доземний уклін Вам за дарунок життя і материнську любов! Прийміть  слова вдячності й пошани за Ваш важкий щоденний труд!  Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту та сімейного затишку. Нехай Пресвята Богородиця зішле на Вас своє благословення і захистить всіх українських  дітей, всі українські родини та Україну!

Секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко та колектив Південної міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь