Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Південна міська рада висловлює щиру подяку Фонду Міжнародної солідарності в особі Рафаела Дзєнцьоловського - Голови правління, у забезпеченні альтернативним джерелом електричної енергії важливих об’єктів територіальної громади

Дата: 12.05.2023 20:41
Кількість переглядів: 116

Фото без опису



Більше року Харківщина протистоїть агресору й бореться заради настання перемоги та миру в Україні. Віроломні обстріли об’єктів критичної інфраструктури та житлового фонду, активні бойові дії на території територіальних громад області, застосування ракет як зброї масового знищення мирних жителів регіону – є свідченням злочинних намірів російського терористичного режиму спрямованого на геноцид українського народу. Восени та взимку ракетні удари російської федерації були направлені на руйнацію енергетичної системи України, з метою погрузити країну в пітьму та холод, залишити населення без світла, води та тепла… Тому одним з важливих питань сьогодення є створення системи забезпечення аварійного енергопостачання важливих об’єктів інфраструктури громади, а саме  накопичення потужностей бензинових та дизельних генераторів.
Південна міська рада висловлює щиру подяку Фонду Міжнародної солідарності в особі Рафаела Дзєнцьоловського - Голови правління, у забезпеченні альтернативним джерелом електричної енергії важливих об’єктів територіальної громади, а саме: Будянський ліцей № 2 – «Пункт Незламності»; на трьох свердловинах комунальних підприємств ради, що забезпечують водою населення територіальної громади. Проект співфінансовано в рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Загальна кількість наданих Генераторів: потужністю  5,5 кВт  - 1 шт; потужністю 8 кВт – 3 шт. на загальну суму – 17 712,00 злотих.
Дякуємо за підтримку, віру і допомогу у боротьбі українського народу проти країни-агресора. Працюємо разом кожен на своєму фронті задля Перемоги! Все буде Україна!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь