Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця

Дата: 08.05.2023 19:45
Кількість переглядів: 120

Фото без опису


Щорічно 8 травня відзначають Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, цей день був заснований в честь мецената Жана Анрі Дюнана, саме за його ініціативою почали працювати перші групи волонтерів, що надавали допомогу пораненим на територіях бойових зіткнень. Організація розпочала свою діяльність з 1863 року і продовжує існувати до сьогодні.

У наш час це свято об’єднує мільйони людей в усьому світі, для яких допомога іншим стала справою всього життя, покликом серця. Професіоналізм, почуття відповідальності, самовіддана праця, чуйне ставлення до людей, прагнення зарадити у скрутній ситуації, подарувати іншим віру в себе і свої можливості – це визначальні складові заслуженої шани і подяки за щоденну відповідальну працю кожного небайдужого серця.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів, оптимізму, наснаги  і нових здобутків у благородній справі захисту життя, гідності, прав людини. Дякуємо за співпрацю та підтримку мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь