Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

День пам'яті про Чорнобильську катастрофу.

Дата: 25.04.2023 10:15
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

День пам'яті про Чорнобильську катастрофу.

 26 квітня 2023 року в Україні будуть відзначати 37-му річницю з дня трагедії на ЧАЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології.

Кожного року в нашій громаді проводять заходи щодо вшанування пам’яті ліквідаторів аварії. Цей рік не став виключенням. Участь у заході взяли: керівництво Південної міської ради, керівництво КНП Південної міської ради «ЦПМД №1», ліквідатори аварії та їх родичі, вдови померлих ліквідаторів, представники громадськості.

Заступник міського голови Південної міської ради Рябоконь О.М. та генеральний директор КНП Південної міської ради «ЦПМД №1» Болгов О.М. висловили слова вдячності всім учасникам ліквідації катастрофи на ЧАЕС, які виявили героїзм, самовідданість та мужність у тих екстремальних обставинах. Щиро побажали всім ліквідаторам та рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, миру, добра й злагоди.

Голова ГО «Союз Чорнобиль України» Харківського району Голубов В.М.  подякував керівництво Південної міської ради та КНП Південної міської ради «ЦПМД №1» за щиру допомогу, чуйне ставлення до ліквідаторів аварії на ЧАЕС вручивши їм подяки.

По закінченню урочистих заходів всі присутні поклали квіти до пам’ятника ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в знак вдячності і пам’яті про тих, кого уже немає з нами.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь