Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

День пам'яті про Чорнобильську катастрофу.

Дата: 25.04.2023 10:15
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

День пам'яті про Чорнобильську катастрофу.

 26 квітня 2023 року в Україні будуть відзначати 37-му річницю з дня трагедії на ЧАЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології.

Кожного року в нашій громаді проводять заходи щодо вшанування пам’яті ліквідаторів аварії. Цей рік не став виключенням. Участь у заході взяли: керівництво Південної міської ради, керівництво КНП Південної міської ради «ЦПМД №1», ліквідатори аварії та їх родичі, вдови померлих ліквідаторів, представники громадськості.

Заступник міського голови Південної міської ради Рябоконь О.М. та генеральний директор КНП Південної міської ради «ЦПМД №1» Болгов О.М. висловили слова вдячності всім учасникам ліквідації катастрофи на ЧАЕС, які виявили героїзм, самовідданість та мужність у тих екстремальних обставинах. Щиро побажали всім ліквідаторам та рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, миру, добра й злагоди.

Голова ГО «Союз Чорнобиль України» Харківського району Голубов В.М.  подякував керівництво Південної міської ради та КНП Південної міської ради «ЦПМД №1» за щиру допомогу, чуйне ставлення до ліквідаторів аварії на ЧАЕС вручивши їм подяки.

По закінченню урочистих заходів всі присутні поклали квіти до пам’ятника ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в знак вдячності і пам’яті про тих, кого уже немає з нами.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь