Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Надання допомоги від Червоного хреста

Дата: 29.03.2023 16:57
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

У такий, досить важкий для кожного час, ми повинні гуртуватись і допомагати тим, хто цього найбільше потребує. Адже люди повинні знати і відчувати турботу та підтримку. Завдяки співпраці з Харківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України в Харківській області мешканці нашої громади мали можливість отримати вагомі продуктові набори.

Очі сповнені вдячності та посмішки на обличчях кажуть краще будь-яких слів. Люди відчувають, що у скрутний час є ті, хто здатні простягнути руку допомоги й проявити милосердя та небайдужість.

Від Південної міської ради та мешканців громади висловлюємо найщиріші слова вдячності керівнику Харківській обласній організації Товариство Червоного Хреста України К.Є.БАШКІРОВУ, його працівникам та волонтерам: зав. складом Хавалджи К.В., Хавалджи Т.А. та волонтерам: Віталію Стародуб, Сергію Ушкову, Олександру Абросімову, Олександру Жук, Олександру Іжак,  які доставили та надали допомогу (продукти харчування) мало захищеним верстам населення, в тому числі ВПО, які перебувають на території нашої громади. Це тільки початок нашої співпраці на благо мешканців громади, всі ті хто зареєструвались але не отримав допомогу обов’язково отримають. З нетерпінням чекаємо наступного приїзду волонтерів Червоного хреста.  Ваша підтримка та готовність допомагати є міцною опорою.

Низький уклін Вам за людяність та щоденну, безкорисну працю.

Сьогодні ми стали ще на один крок ближче до нашої Перемоги.

У єдності наша сила. Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь