Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Привітання зі святом весни та краси від секретаря та колектива Південної міської ради.

Дата: 08.03.2023 08:13
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

 

Прекрасну половину нашої громади від усього серця вітаємо зі святом весни та краси💐

Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання, радості та тепла. Адже  жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Усе найдорожче і прекрасне, що є у нашому житті –  любов і сім’я, народження і щастя, радість і надія, пов’язане з жінкою. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і  підтримує у тяжкі хвилини. 

Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Але складна ситуація в Україні довела, що українська жінка – це сила та міць, бо як героїчно багато представниць прекрасної статі стало на захист рідних земель і змінивши підбори на берці, нарівні з чоловіками, боронять країну від агресора. Вони несуть службу в лавах ЗСУ, вступають до тероборони, опановуючи нові професії, а також залишаються в тилу, щоб допомагати тим, хто боронить нас на передовій. Кожна наближає нашу Перемогу, як може. І вона наступить неодмінно, щоб знову на обличчі кожної українки сяяла щира посмішка❤️

Зі святом! Наші найкращі! 
У цей весняний день бажаємо всім мирного неба рідної України, добра, щастя, здоров`я і любові. Нехай мир, спокій і злагода будуть у кожній родині! Нехай Ваша краса і жіночність, душевне тепло і вміння дарувати тепло всім, хто його потребує, перетворять кожен прожитий ваш день на свято! Щастя, добра Вам, посмішок, любові у кожне серце і у кожен дім. 

Секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко та колектив Південної міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь