Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Привітання з Днем Єднання!

Дата: 16.02.2023 11:12
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Друзі, мешканці нашої громади, українці!

Від щирого серця вітаємо кожного з Вас з Днем Єднання!

 16 лютого Україна вдруге у своїй історії відзначає День Єднання, про встановлення якого президент Володимир Зеленський оголосив минулого року — трохи більше, ніж за тиждень до повномасштабного вторгнення Росії.

Майже рік війни в Україні показав всьому світові, що українці заради своєї Батьківщини та вільного і незалежного майбутнього ладні жертвувати власним спокоєм і життям: «душу й тіло ми положим за нашу свободу і покажем, що ми, браття, козацького роду…».

Сьогодні ми усі об'єднані, як ніколи раніше єдиною метою нашої Перемоги. Щодня кожен на своєму фронті наближає її, як може. Кожною хвилиною і секундою ми доводимо, що немає більш згуртованої нації, аніж українці! Єдність – це те, що не можливо відібрати в українців у спільній боротьбі чи у мирний час, адже у цьому наша сила і більшість демократичних країн світу об’єдналися й підтримують Україну в нелегкій боротьбі з ворогом, бо бачать нескорений дух і вільну позицію народу. Ми проходимо через біль гірких втрат у боях за рідну землю. Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо.

Щиро дякую мешканцям нашої громади, які з першого дня війни тут, в тилу, роблять масштабні доброчинні справи, яких не перелічити! Волонтерські центри, групи, спільноти ні на мить не припиняють надавати допомогу нашим захисникам, які на передовій захищають і відстоюють кожен клаптик нашої рідної землі.

Щиро бажаємо завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

Секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко та колектив Південної міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь