Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

"Новорічна ялинка"

Дата: 13.12.2022 16:11
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

На виконання листа Державної екологічної інспекції у Харківській області  про проведення операції «Новорічна ялинка» у передноворічний період 2023 року, повідомляємо наступне. З метою посилення державного контролю за охороною лісів від незаконних рубок зелених насаджень, а також дотримання вимог природоохоронного законодавства при заготівлі і реалізації хвойних насаджень, Державна екологічна інспекція в Харківській області спільно з Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та поліцією області в передноворічний період, щорічно, проводить операцію «Новорічна ялинка» .

Державною екологічною інспекцією будуть здійснюватись рейдові виїзди  контролю за перевезенням, заготівлею та реалізацією хвойних насаджень, запобігання незаконних рубок.

Заходи з виявлення правопорушників проводитимуться в місцях продажу новорічних дерев. Підприємці, які здійснюють транспортування і продаж новорічних дерев, повинні мати при собі накладну з лісництва, товарно-транспортну накладну, сертифікат радіаційного обстеження дерев, дозвіл на торгівлю з мокрою печаткою, а на зрізі кожного дерева повинен бути електронний чип зі штрих-кодом лісового господарства, де його виростили.

Також згідно рішення  Харківської обласної військової адміністрації місцевому населенню відвідувати ліс ЗАБОРОНЕНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь