Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Подяка волонтерам і патріотам селища Буди!

Дата: 07.09.2022 09:11
Кількість переглядів: 1823

Фото без опису





З нагоди 348-ї річниці з Дня заснування селища Буди секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко, у теплій та дружній атмосфері, привітав зі святом та висловив подяки тим, хто протягом тривалого часу робить усе можливе для того, щоб наблизити нашу Перемогу. Вони - волонтери і справжні патріоти рідного селища!

З початком воєнних дій, допомога волонтерів стала неоціненною для мешканців громади. Не шкодуючи сил і часу, вони постійно розвантажували, фасували, пакували, рахували, робили централізовані та адресні видачі гуманітарної допомоги, знаходили нових партнерів, писали звіти, були постійно на зв'язку з людьми. Знаходили ліки, продукти харчування, дитячу гігієну та ін. необхідне нашому населенню.

У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху!

Керівництво та колектив Південної міської ради, мешканці селища Буди уклінно дякують Вам за невтомну працю та вагомий внесок у розвиток громади, за Вашу людяність та безкорисливу працю на благо іншим. 

Як безмежним є милосердя, так нехай безмежними будуть доброта, щастя, любов і достаток у Ваших сім’ях та домівках. Нехай Господь сторицею воздасть за Ваше добро! 

Сьогодні ми стали ще на один крок ближче до нашої Перемоги??

У єдності наша сила!Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь