Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Подяка волонтерам і патріотам селища Буди!

Дата: 07.09.2022 09:11
Кількість переглядів: 1841

Фото без опису





З нагоди 348-ї річниці з Дня заснування селища Буди секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко, у теплій та дружній атмосфері, привітав зі святом та висловив подяки тим, хто протягом тривалого часу робить усе можливе для того, щоб наблизити нашу Перемогу. Вони - волонтери і справжні патріоти рідного селища!

З початком воєнних дій, допомога волонтерів стала неоціненною для мешканців громади. Не шкодуючи сил і часу, вони постійно розвантажували, фасували, пакували, рахували, робили централізовані та адресні видачі гуманітарної допомоги, знаходили нових партнерів, писали звіти, були постійно на зв'язку з людьми. Знаходили ліки, продукти харчування, дитячу гігієну та ін. необхідне нашому населенню.

У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху!

Керівництво та колектив Південної міської ради, мешканці селища Буди уклінно дякують Вам за невтомну працю та вагомий внесок у розвиток громади, за Вашу людяність та безкорисливу працю на благо іншим. 

Як безмежним є милосердя, так нехай безмежними будуть доброта, щастя, любов і достаток у Ваших сім’ях та домівках. Нехай Господь сторицею воздасть за Ваше добро! 

Сьогодні ми стали ще на один крок ближче до нашої Перемоги??

У єдності наша сила!Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь