Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Місту Південне 116 років!

Дата: 26.08.2022 13:31
Кількість переглядів: 1599



Фото без опису

 

День міста – це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багате чудове місто Південне, складаються з щоденної праці, знань і талантів наших мешканців!

У різний час тут жили, працювали і творили: Юрій Кнорозов – доктор історичних наук, відомий своїм розшифруванням писемності майя, Віра Білецька - українська радянська дослідниця фольклору і етнографії, Костянтин Лісіцин - стратиграф, палеонтолог, гідрогеолог, Гелій Снєгирьов - письменник, кінорежисер, кіносценарист, журналіст та багато інших людей, які зробили вагомий внесок у розвиток міста.

Зараз Південне мальовниче місто, що стрімко і прогресивно розвивається. Але на жаль сьогодні ми відзначаємо його день народження в дуже не простих обставинах і вітаємо мешканців і гостей не з великої сцени, як це завжди робили раніше...

За час воєнних дій, які тривають на території України, Південне гостинно прихистило більше чотирьох тисяч внутрішньо переміщених осіб, а керівництво робить усе можливе для того, щоб надати людям допомогу та підтримку !

Тож побажаємо «імениннику» залишатися найкращим і найкрасивішим, гостинним і привітним, щоб наше місто завжди залишалося затишним куточком, нехай дарує всім яскраву мрію і світлу надію. Нехай кожна родина живе тут щасливо і благополучно у злагоді та достатку. Мирного неба нам усім у вільній і незалежній Україні. Плекайте віру в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю. Моліться за наших захисників, Героїв!

Цього року ми не святкуємо День міста зі зрозумілих причин. Але віримо, що прийде час, і «згинуть наші воріженьки, як роса на сонці…», а ми пропонуємо передивитись світлини зі святкування з Дня міста Південне різних років, а після нашої Перемоги так відсвяткуємо, що аж гай гудіти буде «запануєм і ми, браття, у своїй сторонці»!




 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь