Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Подяка за допомогу!

Дата: 05.05.2022 19:53
Кількість переглядів: 906

Фото без опису


 

У наш час, коли країна перебуває у складній і напруженій ситуації, підтримка добрих друзів є надзвичайно важливою та значущою. Бо кожен з нас незалежно від місця чи країни робить усе можливе, щоб наблизити нашу перемогу!

Так, Південноміська територіальна громада отримала чудовий і дуже потрібний подарунок від наших партнерів із Польші – сучасний автомобіль швидкої допомоги, який вже передан до КНП «Центр первинної медичної допомоги №1 Харківського району". Ми впевнені, що новий автомобіль поліпшить оперативність, ефективність і якість роботи, бо його  комплектація гарантує високу якість надання послуги з транспортування хворих, а значить неодмінно врятує не одне людське життя!

Від імені усієї Південноміської територіальної громади висловлюємо щирі слова вдячності: Burmistrs dr Gerard Tomiak, Михайлу Третяку, Харківській районній військовій адміністрації у особі Володимира Віктроровича Усова та Дмитру Комарову за щирі та відкриті серця, турботу, увагу. Надзвичайно приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашої громади, допоки є на світі такі люди -  буде жити  і наша нація українців!




Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь