Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 12:29
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

 

 


Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!
 Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці з дня виведення військ з республіки Афганістан.
Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в «гарячих» точках планети.

Сьогодні ми віддаємо шану мужності та героїзму воїнам-інтернаціоналістам, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу та у врегулюванні збройних конфліктів за межами нашої держави.  І куди б не закидала доля наших земляків вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу та свій громадянський обов’язок, і за хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство заслужили щиру подяку багатьох народів.
З глибокою шаною згадуємо сьогодні усіх, хто загинув під час виконання свого інтернаціонального обов’язку за межами України. Світла їм пам'ять та людська шана.
Особливі привітання ветеранам та учасникам бойових дій, які і сьогодні в строю,  які живуть поряд з нами.  Доземний уклін вам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Від усього серця зичимо  вам і вашим родинам здоров’я, щастя, добра, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, успіхів у праці та добробуту в родинах. Щиро бажаємо, щоб наші діти ніколи не знали слова війна, а життя сучасників і прийдешні покоління супроводжувало мирне небо.

З повагою,  міський голова Олександр Брюханов,
Виконавчий комітет Південної  міської  ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь