Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Привітання з Днем - знань!

Дата: 01.09.2021 09:53
Кількість переглядів: 1040

Фото без опису

Шановні школярі, вчителі та батьки Південної міської громади! Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року, Днем – знань – всенародним днем мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Особливим і важливим цей день є для наших первачків. Не менш важливим він є і для наших майбутніх випускників, яким  скоро доведеться іти у доросле життя та обирати професію. Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів – людей, які вкладають у кожного з вас частинку свого серця, поважайте батьків, однокласників, любіть рідну мову і землю, поважайте працю і знання. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

Шановні учителі! Висловлюю вам щирі слова вдячності за вашу самовіддану працю, мудрість і турботу, за виховання свідомих українців. Щастя вам та міцного здоров’я, натхненої праці та творчих успіхів.

Ще раз вітаю всіх з новим навчальним роком! Зі святом!

З повагою, міський голова Олександр БРЮХАНОВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь